Rødgaard Camping

Adresse: Kirkevejen 13, Rindby Strand, 6720 Fanø
Område: Fanø
Vis kort

Camping | Tilbyder optimale forhold til en rigtig god ferie for hele familien. På pladsen er der moderne servicebygninger. Mange aktiviteter for børn. Restaurant og lille bageri. Vi ligger tæt på Fanø's brede sandstrand og skønne natur.

Vores pladser er store med gode læ forhold, som giver mulighed for intimitet og hygge på de enkelte enheder.

Rødgaard Camping har top moderne servicebygninger der er indrettet med store familietoiletter, babyrum og aflåselige vaskekabiner.

På pladsen er der to campingkøkkener. I servicebygningen er der et lille køkken. Udenfor er der indrettet borde og bænke, så I kan nyde Jeres mad i det fri. Det store nye køkken er indrettet med to indendørs spisepladser til 8 personer. Her er der mulighed for at hygge sig med mad og et glas vin.

Axel's Kitchen ligger på camping pladsen og holder åbent i højsæsonen. Nyd maden på vores terrasse eller tag den med hjem. Tirsdag i juli måned slår vi dørene op for vores populære fiskebuffet – husk altid at bestille bord, da der er rift om pladserne.Til børn findes der et separat menukort og et indendørs legeland, så en middag hos os er altid et hit for børnene.

I forbindelse med restaurant Axel har vi også et lille bageri, her tilbyder vi rundstykker, dagens aviser og et lille udvalg af produkter til morgenmaden.

Campingferien skal også være børnenes ferie. Vi har minigolfbane, grillplads til snobrød, indendørs- og udendørs legeplads, trampoliner og hoppepuder i lange baner. Bliver det for hektisk på legepladsen ligger en af Danmarks mest børnevenlige strande kun 900m væk.

Campingpladsen har adgang til trådløst internet på hele pladsen som kan benyttes mod betaling.

Glade gæster er vores primære fokus – vi hilser både nye og gamle velkommen!


Vi henviser til Rødgaard Camping´s udlejningsregler for Fortrydelsesret og refusion;
Du har mulighed for at annullere din booking på følgende vilkår:
• Hvis du annullerer mere end 30 dage før ankomst får du hele beløbet godtgjort med undtagelse af et administrationsgebyr på DKK. 400,-.
• Hvis du annullerer mindre end 30 dage og mere end 14 dage før ankomst, forbeholder udlejer sig ret til at beregne 50 % af lejemålets samlede pris.
• Hvis du annullerer mindre end 14 dage før ankomst, forbeholder udlejer sig ret til at beregne lejemålets fulde pris.
• Fraflytter lejeren inden udløbet af lejemålet, kan der ikke gøres krav på nogen form for tilbagebetaling.
• Såfremt udlejer genudlejer det lejede indenfor det annullerede lejemåls varighed, vil det derved indvundne beløb med fradrag af det i pkt. 1, nævnte administrationsgebyr blive refunderet.
• Annullering anses at have fundet sted fra det tidspunkt det skriftligt pr. brev eller e-mail er kommet udlejeren i hænde.
• NB! Lejer kan ved eget forsikringsselskab sikre sig mod udgifter i forbindelse med pludselig opstået sygdom, ulykke eller lign.

Faciliteter og services

Generelle faciliteter
Kæledyr tilladt Wifi

Politikker

Kæledyr
Kæledyr tilladt

Kundeservice

Ring til os: +45 78 70 37 80

Skriv til os: booking@bynordiq.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


By Nordiq

...er Visit Fanøs officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Fanø. Alle køb foretaget på Visit Fanø sker med afregning til By Nordiq som er teknisk rejsearrangør. By Nordiq er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Kundeservice

Ring til os: +45 78 70 37 80

Skriv til os: booking@bynordiq.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift

By Nordiq

...er Visit Fanøs officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Fanø. Alle køb foretaget på Visit Fanø sker med afregning til By Nordiq som er teknisk rejsearrangør. By Nordiq er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.
Build: 25-05-2023 12:56:21, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6138.cbischannel-27709.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails