K

Familie påske ”orienteringsløb” 19. april 2019 kl. 11-13

Adresse: Nygårdstoft 3, 6720 Fanø Vis kort

Adresse: Nygårdstoft 3, 6720 Fanø

Hyggeligt orienteringsløb for hele familien. Farten er ikke højere end de alleryngste kan følge med.

Kompas er der ikke brug for - men gode øjne! Vi "løber" en tur i den skønne natur og ser om Påskeharen har været forbi med lækkerier. Og så slutter vi af med æggeløb og saftevand.

Når I køber billet er det vigtigt at angive antallet af voksne og antallet af børn. Turen er ikke velegnet til barnevogn/klapvogn.

Vi finder vej ved hjælp af melklatter. Og det går over stok og hede, så en klapvogn er ikke altid nem at have med. Og det går aldrig hurtigere end de mindste ben kan følge med. Vi stopper op flere gange undervejs for at være sikre på vi alle er der.

Mødested: P-pladsen ved Fanø Skovlegeplads.

Billetter skal købes senest den 17. april.

Vis mere

Om denne aktivitet

  • Telefon nummer (booking)
    +45 61442337

Nærmeste indkvarteringer

Hotel

Nørby Kro

Afstand: 2,3 km
I udkanten af Nordby, ideelt placeret mellem færgelejet og én af Europas bedste sandstrande, Fanø Vesterhavsbad, ligger Nørby Kro. Den gamle skipperby Nordby på den ene side og mark og eng på den anden, alt i "gå-afstand".
Camping

Rødgaard Camping

Afstand: 1 km
Tilbyder optimale forhold til en rigtig god ferie for hele familien. På pladsen er der moderne servicebygninger. Mange aktiviteter for børn. Restaurant og lille bageri. Vi ligger tæt på Fanø's brede sandstrand og skønne natur.
Hotel

Rødgaard Camping - Værelser i Rindbyhus

Afstand: 989 meter
På første sal ligger 5 forskellige dobbeltværelser. Værelserne er enkelte men hyggelige og her kan man nyde en god nats søvn efter dagens strabadser.