K

Fanø FortælleFestival

Adresse: Nygårdstoft 3, 6720 Fanø Vis kort

Adresse: Nygårdstoft 3, 6720 Fanø

Historierne i forestillingen er hentet fra 1001 nats eventyr, hvor den hævngerrige Kong Schariar lader sig lokke til at lytte til Scheherazades mange fortællinger. Dette skåner hende fra en grusom død, og det hele ender lykkeligt.

Selv om historierne er mere end 1000 år gamle, er de relevante den dag i dag. Historierne i forestillingen er hentet fra 1001 nats eventyr, hvor den hævngerrige Kong Schariar lader sig lokke til at lytte til Scheherazades mange fortællinger. Dette skåner hende fra en grusom død, og det hele ender lykkeligt.
Selv om historierne er mere end 1000 år gamle, er de relevante den dag i dag. De illustrerer indviklinger og udviklinger mennesker imellem. Historierne er almengyldige og tidløse. De løfter sløret for hjertets krinkelkroge og afslører begær, bedrag og besiddertrang, samtidig med at de vækker lysten til at give sig hen til nydelse, vellyst og tilværelsens krydderier.
Vi reflekterer over, hvornår løgnen er en løgn eller blot en fortielse af sandheden, et tema som mange kan relatere sig i dag.
De to kunstnere har kendt hinanden, siden Niss Stricker for flere år siden kontaktede Marianne Christensen for at høre om muligheden for at optræde ved en dagligstuefortælleaften. I første omgang blev han afvist, fordi Marianne ikke havde koncerter i dagligstuerne, men så tog hun til et par koncerter for at høre ham. Jeg var solgt på stedet, siger Marianne Christensen. Niss Strickers harpespil og særlige måde at synge på fascinerede mig, så jeg måtte simpelthen prøve det af. Niss Stricker blev inviteret, og da han spontant spillede på sin harpe, imens Marianne Christensen fortalte en historie fra 1001 nats eventyr, var samarbejdet uundgåeligt. Fortælling og musik smeltede sammen i en smuk helhed, der var ingen vej tilbage.
Der vil kunne købes drikkevarer. Husk kontanter.

Sted: Marinestuen i Fanø Marineforening,Lidnevej 12, Nordby på Fanø

Vis mere

Om denne aktivitet

  • Telefon nummer (booking)
    +45 61442337

Nærmeste indkvarteringer

Hotel

Nørby Kro

Afstand: 2,3 km
I udkanten af Nordby, ideelt placeret mellem færgelejet og én af Europas bedste sandstrande, Fanø Vesterhavsbad, ligger Nørby Kro. Den gamle skipperby Nordby på den ene side og mark og eng på den anden, alt i "gå-afstand".
Camping

Rødgaard Camping

Afstand: 1 km
Tilbyder optimale forhold til en rigtig god ferie for hele familien. På pladsen er der moderne servicebygninger. Mange aktiviteter for børn. Restaurant og lille bageri. Vi ligger tæt på Fanø's brede sandstrand og skønne natur.
Hotel

Rødgaard Camping - Værelser i Rindbyhus

Afstand: 986 meter
På første sal ligger 5 forskellige dobbeltværelser. Værelserne er enkelte men hyggelige og her kan man nyde en god nats søvn efter dagens strabadser.