K

Sælsafari (Vadevandring) ved Strandskaden

Adresse: Arrangeret af:, 6720 Fanø Dato: Lørdag 23 jun 2018 - fredag 29 jun 2018 Vis kort

Adresse: Arrangeret af:, 6720 Fanø

Galgerev er et af de steder i vadehavet hvor man kan se den spættede sæl, og vi kan være heldige at se den større gråsæl. På sælbanken kan vi iagttage voksne sæler og unger.

Normalt er der 150 - 200 sæler på banken.

På vejen ud til sælbankerne går vi over Vaden - som ved ebbe er tørlagt - hvilket i sig selv er en helt unik oplevelse. I horisonten smelter himmel og hav sammen – mens vi begiver os ud til sælbanken – et fascinerende syn.

En tur for både store og små. Udforskning af strand, sand og vand er altid et hit for børn - og hvem gemmer ikke et lille barn indeni.
Undervejs undersøger vi i fællesskab Vadens dyre og fugleliv. Vi graver efter sandorme, finder eremit krebs og dyndsnegle. Prøver at bevæge os som fuglene.

Og måske kan vi også være heldige at finde et stykke rav.
En enkelt skipper skrøne eller to – bliver der sikkert også plads til.

Fodtøjet bør bestå af gummistøvler eller bare tæer afhængige af årstid og temperaturer, da vi kan risikere at måtte gå i ankeldybt vand enkelte steder. Husk at medbring kamera og poser til skaller og eventuelle rav-fund.

Mødested: Sønderho strand, Sønderho strandvej, Fanø.

Arrangeret af Strandskaden - Fanø Natur- og Kulturformidling.
ved Skov- og landskabsingeniør Klaus Louring.

Billetten kan ikke refunderes eller ændres.

Vis mere

Bestil

Vælg dato:
Aktivitet Pris i alt
Loading

Om denne aktivitet

 • Telefon nummer (booking)
  45 30202543
 • Telefon nummer
  45 30202543
 • Priser fra
  100 DKK
 • Prisoplysninger
  PR.PERSON

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Feldberg Familie Camping

Afstand: 9,8 km
Feldberg Familie Camping er en moderne og velfungerende campingplads, centralt beliggende på Fanø. Den er velholdt med dejlige læmuligheder, rolige omgivelser og en hyggelig atmosfære.
Hotel

Rødgaard Camping - Værelser i Rindbyhus

Afstand: 9,2 km
På første sal ligger 5 forskellige dobbeltværelser. Værelserne er enkelte men hyggelige og her kan man nyde en god nats søvn efter dagens strabadser.
Camping

Rødgaard Camping

Afstand: 9,4 km
Tilbyder optimale forhold til en rigtig god ferie for hele familien. På pladsen er der moderne servicebygninger. Mange aktiviteter for børn. Restaurant og lille bageri. Vi ligger tæt på Fanø's brede sandstrand og skønne natur.