K

Historier i Mørkheden

Adresse: Vangled 32 Nordby, Fanø Vis kort

Adresse: Vangled 32 Nordby, Fanø

hyggelige historier I anledning af Halloween inviterer Ragnhild Kallehauge og Simon Voigt til en fortælleaften for voksne omkring bålet, hvor nattens skygger bliver illustrationer for historierne i mørkheden og danser til Simons musik.

Vi har fundet nogle gode historier. Og simon spiller og synger. Det er for voksne og medbring gerne selv drikkevarer


Historier i Mørkheden, torsdag den 1. november 2018 kl. 20
Mødested er Bålhytten ved Fanø Night & Stay, Vangled 32, Nordby, Fanø


Simon Voigt (1989) er musiker og historiefortæller, som har slået sig fast ned på Fanø. Folkemusiktraditionen har lokket ham fra Tyskland til Danmark for 5 år siden, da han begyndte at læse på Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg. Nu arbejder han til dagligt som sanger, fortæller, underviser og projektleder i forskellige dele af landet.
Simons repertoire er for det meste eventyr fra tysktalende og skandinaviske kulturer, men han drager også inspiration fra nyskrevet litteratur og podcasts. Musik er et centralt element af hver forestilling, både originalt og traditionelt med mbira, fløjte, harmonika og sang.
Læs mere om Simon på hans hjemmeside https://www.oerkan.com/

Ragnhild er af lidt ældre dato, nemlig fra 1955. Hun holder meget af den mundtlige fortælletradition og fortæller et miks af egne historier, eventyr, gamle sagn. Og H.C. Andersen. Han var en fantastisk historieskriver! Og så holde rhun meget af den orientalske dans. Men i dag er det kun ord hun frembringer. Se mere om Ragnhild her http://www.bakskulden.dk/

Vis mere

Nærmeste indkvarteringer

Hotel

Kellers Badehotel & Spisehus

Afstand: 2,9 km
Nyd et par skønne dage på det dejlige Kellers Badehotel & Spisehus, midt i Unescos Verdens arv. Vi tilbyder enkelt indrettet værelser, i nordisk stil, med egen sydvendt terrasse, et dejligt menukort med lokale specialiteter samt skøn natur.
Hotel

Fanø Night & Stay

Afstand: 48 meter
Fanø NIght & Stay er beliggende i naturskønne omgivelser på Fanø - kun 900 meter fra færgelejet.
Hotel

Nørby Kro

Afstand: 1,7 km
I udkanten af Nordby, ideelt placeret mellem færgelejet og én af Europas bedste sandstrande, Fanø Vesterhavsbad, ligger Nørby Kro. Den gamle skipperby Nordby på den ene side og mark og eng på den anden, alt i "gå-afstand".