K

Stockfleth/Uhrbrand: en for – underlig aften

Adresse: Nygårdstoft 3, 6720 Fanø

Adresse: Nygårdstoft 3, 6720 Fanø

To der tør lege med nuet, og skabe magiske øjeblikke der funkler én aften, men som klinger længe på DIN nethinde! En aften hvor det eneste der er aftalt på forhånd er at INTET må være aftalt på forhånd. Og stedet?

Det er den meget stemningsfyldte Marinestue i Fanø Marineforening, Lindevej 12, i Nordby. Stockfleth og Uhrbrand har tidligere optrådt der og vi var på en forunderlig rejse den dang.

Og det bliver det også denne gang. Der bliver fortalt historier og spillet musik der kalder både på smilet, forundringen og det stille gys…. Måske! For historierne og musikken skabes på stedet, og derfor er det umuligt at sige hvad aftenen vil indeholde.

Én ting er dog sikker: De har, med disse aftner, begejstret publikum over hele landet, og alle er enige om at disse aftner er helt unikke, sjove og imponerende Uhrbrandt medbringer bla. a tysk box der lyder som Indien, hjemmebyggede mærkværdigheder fra Afrika, en Sønderhoning, og en masse lyde, toner og beats, som behændigt væver sig ind og ud mellem alle Stockfleths ord. Det er historier der skabes i nuet, og det er rablende, rappende, rapellende, rapmundede historier fra den ene yderlighed til den anden, fra crazy humor til den dybeste alvor.

Forestillingen varer cirka 2 timer og der er en pause undervejs.
Der kan købes drikkevarer til en rimelig pris.

Pernille Stockfleth er en erfaren fortæller og deltager bl.a. i Words Festivalen i Helsingør.
Peter Uhrbrand er en af de rigtig gode spillemænd vi har her i Danmark.

Vis mere

Om denne aktivitet

  • Telefon nummer
    +45 61 44 23 37
  • Priser fra
    100 DKK
  • Prisoplysninger
    PR.PERSON