K

Fortællepicnic

Adresse: KUK – Kontoret for Ukontrolleret Kreativitet, 6720 Fanø Vis kort

Adresse: KUK – Kontoret for Ukontrolleret Kreativitet, 6720 Fanø

Ude i skoven – et hemmeligt sted! – der folder vi vore tæpper ud, pakker madkurven ud. Nyder maden i mens der bliver fortalt et par gode historier.

Historierne bliver fortalt af Klaus Louring og Ragnhild Kallehauge. Lige præcis hvilke historier, det er også en overraskelse. Men de passer til alle aldre.

I kan vælge selv at pakke madkurven. Men hvis I hellere vil have en færdiglavet kan vi tilbyde denne (og der er til 2 personer i den): Fra Slagter Christiansen: Røget lammefilet, Fanø Skinke, fennikel spegepølse, ølpølser. Fra Rudbecks: Fanø Laks, Chorico pølsen fra Varde Lam, Emmentaler og røget brie fra Jerne Mejeri, Vadehavsalliance marmeladen, nødderne i Fanø Honning. Fra Bageren: Græskarbrød og et eller flere af de andre grovebrød. Gulerods- og agurkestave, cherry tomater og gode oliven. Og frikadeller.

Pris per person er 125 kr. Og selvfølgelig må børn gerne dele. ”Madpakke” bestilles senest 12. maj.

Vin, øl og vand kan I også købe eller selv medbringe.

Show more

Om denne aktivitet

  • Telefon nummer
    45 61442337

Nærmeste indkvarteringer

Hotel

Rødgaard Camping - Værelser Rindbyhus

Afstand: 1,1 km
Rindbyhus er en charmerende kaptajnsvilla fra 1898 beliggende i Rindby. Førstesalen er omdannet til et lille Bed & Breakfast, hvor man kan nyde en god nats søvn efter dagens strabadser.
Camping

Rødgaard Camping

Afstand: 1,2 km
Tilbyder optimale forhold til en rigtig god ferie for hele familien. På pladsen er der moderne servicebygninger. Mange aktiviteter for børn. Restaurant og lille bageri. Vi ligger tæt på Fanø's brede sandstrand og skønne natur.
Camping

Feldberg Familie Camping

Afstand: 1,6 km
Feldberg Familie Camping er en moderne og velfungerende campingplads, centralt beliggende på Fanø. Den er velholdt med dejlige læmuligheder, rolige omgivelser og en hyggelig atmosfære.