K

Fortællepicnic – musik og historiefortælling – 12. maj kl. 13

Adresse: KUK – Kontoret for Ukontrolleret Kreativitet, 6720 Fanø Vis kort

Adresse: KUK – Kontoret for Ukontrolleret Kreativitet, 6720 Fanø

Pak picnickurv og tæpper og kom op på toppen af Kikkebjerget i Nordby. Der venter Simon og Ragnhild på Jer - og fører Jer et "hemmeligt" sted hen.

Mens I nyder Jeres frokost eller kaffe underholder Simon og Ragnhild med musik og historier midt inde i skoven.
Thi, der står skrevet, at en god historie skal nydes under et træ.
Simon Voigt (1989) er musiker og historiefortæller, som har slået sig fast ned på Fanø. Folkemusiktraditionen har lokket ham fra Tyskland til Danmark for 5 år siden, da han begyndte at læse på Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg. Nu arbejder han til dagligt som sanger, fortæller, underviser og projektleder i forskellige dele af landet.
Simons repertoire er for det meste eventyr fra tysktalende og skandinaviske kulturer, men han drager også inspiration fra nyskrevet litteratur og podcasts. Musik er et centralt element af hver forestilling, både originalt og traditionelt med mbira, fløjte, harmonika og sang.
Læs mere om Simon på hans hjemmeside https://www.oerkan.com/


Ragnhild er af lidt ældre dato, nemlig fra 1955. Hun holder meget af den mundtlige fortælletradition og fortæller et miks af egne historier, eventyr, gamle sagn. Og H.C. Andersen. Han var en fantastisk historieskriver! Og så holde rhun meget af den orientalske dans. Men i dag er det kun ord hun frembringer. Se mere om Ragnhild her http://www.bakskulden.dk/

Det hele varer maks 2 timer og det passer lige så godt til børn som til ældre. Regner det? Så tager vi regntøj og paraply med.

Mødested er toppen af Kikkebjerget i Nordby

Vis mere

Om denne aktivitet

  • Telefon nummer
    45 61442337

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Rødgaard Camping

Afstand: 1,2 km
Tilbyder optimale forhold til en rigtig god ferie for hele familien. På pladsen er der moderne servicebygninger. Mange aktiviteter for børn. Restaurant og lille bageri. Vi ligger tæt på Fanø's brede sandstrand og skønne natur.
Hotel

Rødgaard Camping - Værelser i Rindbyhus

Afstand: 1,1 km
På første sal ligger 5 forskellige dobbeltværelser. Værelserne er enkelte men hyggelige og her kan man nyde en god nats søvn efter dagens strabadser.
Hotel

Nørby Kro

Afstand: 2,4 km
I udkanten af Nordby, ideelt placeret mellem færgelejet og én af Europas bedste sandstrande, Fanø Vesterhavsbad, ligger Nørby Kro. Den gamle skipperby Nordby på den ene side og mark og eng på den anden, alt i "gå-afstand".