K

Efterårs uhygge-hygge for børn og deres voksne

Adresse: Nygårdstoft 3, 6720 Fanø Vis kort

Adresse: Nygårdstoft 3, 6720 Fanø

Vi starter ved Club Fanø, Strandvejen 44, med et kort løb, lidt udfordringer, lidt at spise og drikke og lidt disko. Kom gerne udklædt - selvom det ikke er Halloween.

Vi starter med et lille løb i skumringstimen. Undervejs er der måske et par forhindringer; eller måske et par ”uhyggelige” ting. Når vi kommer tilbage til Club Fanø er der lidt at drikke og spise. Og det er muligt det også er lidt uhyggeligt! Men sådan skal det være når vi laver en tidlig Halloweenfest. Så kom gerne klædt ud. Til allersidst en minidisco.

Børn 0-14 år er gratis men det er vigtigt at melde dem til alligevel.
For voksne er det 20 kr. per person.
Sodavand og kaffe/the kan købes til en meget billig pris.

Købte billetter kan afbestilles op til tre dage inden arrangementet finder sted

Mødested er Club Fanø, Strandvejen 44, Fanø Bad. Start kl. 17 og slut kl. 19.30.
Arrangører er Club Fanø og KUK – Kontoret for Ukontrolleret Kreativitet.

Vis mere

Om denne aktivitet

  • Telefon nummer
    45 61442337

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Rødgaard Camping

Afstand: 1,6 km
Tilbyder optimale forhold til en rigtig god ferie for hele familien. På pladsen er der moderne servicebygninger. Mange aktiviteter for børn. Restaurant og lille bageri. Vi ligger tæt på Fanø's brede sandstrand og skønne natur.
Hotel

Rødgaard Camping - Værelser i Rindbyhus

Afstand: 1,6 km
På første sal ligger 5 forskellige dobbeltværelser. Værelserne er enkelte men hyggelige og her kan man nyde en god nats søvn efter dagens strabadser.
Hotel

Nørby Kro

Afstand: 1,6 km
I udkanten af Nordby, ideelt placeret mellem færgelejet og én af Europas bedste sandstrande, Fanø Vesterhavsbad, ligger Nørby Kro. Den gamle skipperby Nordby på den ene side og mark og eng på den anden, alt i "gå-afstand".
Build: 14-08-2020 11:08:44, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6138.cbischannel-27709.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails