K

ØstersSafari med Fanø Oyster King

Dato: Onsdag 18 sep 2019 - tirsdag 31 dec 2019 Vis kort

Tag sammen med Jesper Voss (Fanø Oyster King) på jagt efter den store delikatesse, der gemmer sig på bankerne tæt på Fanøs østkyst.

Ved lavvande er vandet trukket helt væk, så vi går direkte på havbunden. Det tager 20 minutter i roligt tempo at gå ud til østersbanken. Undervejs får vi fortællingen om skaldyret og dets spændende vej til Vadehavet. Det tager ikke lang tid at fylde en spand med østers. De ligger direkte på sandbunden, lige til at samle op.

Tilbage på stranden, går vi hen til grill-hytten, hvor Jesper viser hvordan man kan tilberede østers på mange forskellige måder, både som rå og grillede østers. Dertil nyder vi et glas hvidvin eller en øl fra Fanø bryghus. Deltagerne får også selv mulighed for at lære kunsten at åbne østers og afprøve de forskelige forslag til opskrifter.

Gummistøvler er en fordel, da turen foregår til fods på vadehavets bund. Rygsæk, spand el. lign. medbringes til opsamling af østers.

Turens varighed 3,5 timer.

Mødested ved Fanø Bryghus, Strandvejen 5, Nordby i egen bil.

Safarien guides både på dansk, tysk, engelsk, fransk og luxembourgsk.

Vis mere

Bestil

Vælg dato:
Aktivitet Pris i alt

Nærmeste indkvarteringer

Hotel

Fanø Night & Stay

Afstand: 1,7 km
Fanø NIght & Stay er beliggende i naturskønne omgivelser på Fanø - kun 900 meter fra færgelejet.
Hotel

Nørby Kro

Afstand: 77 meter
I udkanten af Nordby, ideelt placeret mellem færgelejet og én af Europas bedste sandstrande, Fanø Vesterhavsbad, ligger Nørby Kro. Den gamle skipperby Nordby på den ene side og mark og eng på den anden, alt i "gå-afstand".
Camping

Rødgaard Camping

Afstand: 1,4 km
Tilbyder optimale forhold til en rigtig god ferie for hele familien. På pladsen er der moderne servicebygninger. Mange aktiviteter for børn. Restaurant og lille bageri. Vi ligger tæt på Fanø's brede sandstrand og skønne natur.
Build: 29-11-2019 11:45:56, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6138.cbischannel-27709 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails