K

Krabbe Jagt med Fanø Event

Vis kort

Da voksne ikke forstår sig på krabbe-sjov er dette en tur kun for børn. Det er vigtigt at enhver jæger ved meget om de dyr han jagter. Krabber kan være svære at fange, og det er ikke så ligetil at blive krabbejæger, men vi vil gerne hjælpe dig!

Hvor hurtigt kan dine krabbe løbe? Hvor fast kan den bide? Er det en han eller en hun? Er de store hurtigere end de små?

Du kan stille alle de spørgsmål du vil og du kan faktisk selv finde svar på mange af dem, med den rigtige hjælp!

Dette er en tur hvor vi fanger MANGE krabber, undersøger dem blidt, lærer meget mere om de forunderlige sidelæns-løbende banditter og modtager til slut en badge eller diplom der højner dig til KRABBEJÆGER.

Dine forældre må gerne komme med på turen, men jeg ser helst, at det kun er børnene og mig der deltager i krabbe jagten.

Jagtens varighed 2 timer

Mødested: VisitFanø, Skolevej 5-7, Nordby Tel.: +45 28222074 Mail: info@fanoevent.com

Turen guides både på dansk, tysk, engelsk, fransk og luxembourgsk.

Vis mere

Nærmeste indkvarteringer

Hotel

Fanø Night & Stay

Afstand: 929 meter
Fanø NIght & Stay er beliggende i naturskønne omgivelser på Fanø - kun 900 meter fra færgelejet.
Camping

Rødgaard Camping

Afstand: 2,3 km
Tilbyder optimale forhold til en rigtig god ferie for hele familien. På pladsen er der moderne servicebygninger. Mange aktiviteter for børn. Restaurant og lille bageri. Vi ligger tæt på Fanø's brede sandstrand og skønne natur.
Hotel

Nørby Kro

Afstand: 999 meter
I udkanten af Nordby, ideelt placeret mellem færgelejet og én af Europas bedste sandstrande, Fanø Vesterhavsbad, ligger Nørby Kro. Den gamle skipperby Nordby på den ene side og mark og eng på den anden, alt i "gå-afstand".
Build: 23-09-2020 19:01:06, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6138.cbischannel-27709.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails