K

Den originale SælSafari med Jesper, Fanø Event

Vis kort

En vadevandring med Jesper Voss til sælbanken er en af de helt store oplevelser på Fanø.

Galgerevet er det bedste sted i Nationalpark Vadehavet for at opleve både den spættede sæl og gråsælen. Der ligger normalt mellem 200 og 400 sæler og soler sig i sandet.

Ved lavvande går vi de ca. 1,7 km fra Sønderho Strand til Galgerevet på den tørlagte havbund. Det er en tur, hvor hele familien kan være med. Vi gør holdt flere gange undervejs og fortæller den spændende historie om sælerne og det fantastiske naturområde, som vi befinder os i.

I tilfælde af, at man er dårligt gående eller har et bevægelseshandicap, har vi 2 elektriske off-road kørestole til rådighed.

Gummistøvler eller sko der tåler vand og varmt tøj anbefales, om sommeren kan turen gennemføres i bare tæer.

Safariens varighed 2 timer

Mødested: Sønderho Strand, nedkørsel fra Sønderho Strandvej.

Turen guides både på dansk, tysk, engelsk, fransk og luxembourgsk.

Vis mere

Nærmeste indkvarteringer

Hotel

Nørby Kro

Afstand: 10,6 km
I udkanten af Nordby, ideelt placeret mellem færgelejet og én af Europas bedste sandstrande, Fanø Vesterhavsbad, ligger Nørby Kro. Den gamle skipperby Nordby på den ene side og mark og eng på den anden, alt i "gå-afstand".
Hotel

Rødgaard Camping - Værelser i Rindbyhus

Afstand: 9,1 km
På første sal ligger 5 forskellige dobbeltværelser. Værelserne er enkelte men hyggelige og her kan man nyde en god nats søvn efter dagens strabadser.
Camping

Rødgaard Camping

Afstand: 9,4 km
Tilbyder optimale forhold til en rigtig god ferie for hele familien. På pladsen er der moderne servicebygninger. Mange aktiviteter for børn. Restaurant og lille bageri. Vi ligger tæt på Fanø's brede sandstrand og skønne natur.
Build: 06-08-2020 17:04:02, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6138.cbischannel-27709.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails