K

Club Fanø Fortælleaften

Dato: Torsdag 8 aug 2019 - torsdag 8 aug 2019 Vis kort

At få en historie fortalt – det er altid rart. Denne aften kan du sætte dig godt tilrette med en kop et eller andet. Så vil Ragnhild Kallehauge fortælle historier.

Nogle er genfortællinger, andre er egne historier. Men mon ikke de alle kan sætte gang i fantasien og skabe billeder? Det er historier for voksne – for vi voksne har også brug for en gang imellem bare at sætte os stille og roligt ned og bare lytte. Børn fra 12 kan dog også være med.
Der er en pause undervejs.
Ragnhild Kallehauge har fortalt historier i mange år. Hun har været på kursus på BestTellers i København (landets første scene for mundtlig historiefortælling). Og hun fortæller jævnligt både på Fanø og andre steder i Danmark.
Torsdag den 8. august 2019 kl. 19 til cirka 21.15 (med en pause undervejs)

Mødested : Kirkevejen 13.

Vis mere

Bestil

Pris i alt
Available on: 08-08-2019

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Rødgaard Camping

Afstand: 33 meter
Tilbyder optimale forhold til en rigtig god ferie for hele familien. På pladsen er der moderne servicebygninger. Mange aktiviteter for børn. Restaurant og lille bageri. Vi ligger tæt på Fanø's brede sandstrand og skønne natur.
Hotel

Nørby Kro

Afstand: 1,4 km
I udkanten af Nordby, ideelt placeret mellem færgelejet og én af Europas bedste sandstrande, Fanø Vesterhavsbad, ligger Nørby Kro. Den gamle skipperby Nordby på den ene side og mark og eng på den anden, alt i "gå-afstand".
Hotel

Rødgaard Camping - Værelser i Rindbyhus

Afstand: 681 meter
På første sal ligger 5 forskellige dobbeltværelser. Værelserne er enkelte men hyggelige og her kan man nyde en god nats søvn efter dagens strabadser.