K

Club Fanø One-wheeler skateboard skole

Adresse: Arrangeret af:, 6720 Fanø Dato: Fredag 7 aug 2020 - mandag 31 aug 2020 Vis kort

Adresse: Arrangeret af:, 6720 Fanø

One-wheelers er et kæmpehit over hele verden. Det er kort sagt et elektrisk skateboard, som kan bringe dig ud på ture overalt. I byerne, på cykelstierne og ude i naturen. De passer rigtig godt til Fanø, hvor vi kan suse hen ad stranden.

Boardet manøvres med din balance, så har du prøvet skateboard, snowboard eller skøjter, så ved du hvordan man gør. For helt nybegyndere skal vores instruktør nok lære dig at beherske one-wheeler’en.

Vi har valgt den helt nye model Onewheel XR, som kan køre op mod 30 km på en opladning og har en max hastighed på 30 km/t. Det betyder at vi kan få nok til stort set alle steder på Fanø på en opladning.

Vi laver både begynderundervisning, hvor du kan lære de basale færdigheder sammen med vores instruktør, og guide udflugter rundt på Fanø.

Vi lejer ikke boards ud uden guide. Brug af sikkerhedsudstyr som styrthjelm med mere er obligatorisk og farten tilpasse efter forholdene og deltagerne erfaring.

Oplev Fanø på en helt ny måde.
One-wheel: 250 kr. per time

Vis mere

Bestil

Vælg dato:
Aktivitet Pris i alt

Om denne aktivitet

Nærmeste indkvarteringer

Camping

Rødgaard Camping

Afstand: 96 meter
Tilbyder optimale forhold til en rigtig god ferie for hele familien. På pladsen er der moderne servicebygninger. Mange aktiviteter for børn. Restaurant og lille bageri. Vi ligger tæt på Fanø's brede sandstrand og skønne natur.
Hotel

Nørby Kro

Afstand: 1,4 km
I udkanten af Nordby, ideelt placeret mellem færgelejet og én af Europas bedste sandstrande, Fanø Vesterhavsbad, ligger Nørby Kro. Den gamle skipperby Nordby på den ene side og mark og eng på den anden, alt i "gå-afstand".
Hotel

Rødgaard Camping - Værelser i Rindbyhus

Afstand: 636 meter
På første sal ligger 5 forskellige dobbeltværelser. Værelserne er enkelte men hyggelige og her kan man nyde en god nats søvn efter dagens strabadser.
Build: 06-08-2020 22:43:14, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6138.cbischannel-27709.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails