K

Club Fanø Blokart skole

Adresse: Arrangeret af:, 6720 Fanø Dato: Tirsdag 22 jun 2021 - søndag 26 sep 2021 Vis kort

Adresse: Arrangeret af:, 6720 Fanø

Blokart er noget af det sjoveste du kan lave på stranden på Fanø. Der er ikke noget som at suse ned ad stranden sammen med sin familie og venner.

 

Blokart er populært sagt en optimist jolle på hjul. Det tager højst 10 minutter for vores instruktør at lære dig at køre en blokart. Det handler primært om at lære lidt om vind og vindretning og om hvordan man vender.

Det er absolut ikke farligt at køre med Blokart. Du får udleveret hjelm og handsker og du sidder fastspændt i køretøjet i en sikkerhedssele. Du skal først og fremmest huske på, at du ikke er alene på stranden og derfor tage hensyn til de andre trafikanter på stranden.

Inden du kan komme ud at køre, skal du udfylde en lejekontrakt. Da du kører på eget ansvar er det din egen forsikring, der skal dække skader på materiel eller personer.

Vi gør opmærksom på, at vi ikke lejer blokarts ud uden at vores instruktør er med. Selvom det ikke er farligt er det vigtigt for os at være på stedet og kunne hjælpe dig, så du får den bedste og sikreste oplevelse.

Blokart foregår på stranden 2 km syd for nedkørslen til stranden for enden af Kirkevejen. Man kan cykle og køre i bil på stranden. Vi anbefaler derfor at i kommer til Club Fanøs kontor på Sønderklit 4, Fanø Bad en ½ time før i skal køre, for at udfylde papirerne.


Pris: 350,- kr pr time
Alder: fra ca 12 år (mindst 135 cm høj)
Mødested: Sønderklit 4, Fanø Bad

Vis mere

Bestil

Om denne aktivitet

Telefon nummer (booking)
45 42412565
Telefon nummer
45 42412565
Kontaktperson email
Priser fra
350 DKK
Prisoplysninger
PR.PERSON

Nærmeste indkvarteringer

Hotel

Nørby Kro

Afstand: 1,9 km
I udkanten af Nordby, ideelt placeret mellem færgelejet og én af Europas bedste sandstrande, Fanø Vesterhavsbad, ligger Nørby Kro. Den gamle skipperby Nordby på den ene side og mark og eng på den anden, alt i "gå-afstand".
Camping

Rødgaard Camping

Afstand: 1,7 km
Tilbyder optimale forhold til en rigtig god ferie for hele familien. På pladsen er der moderne servicebygninger. Mange aktiviteter for børn. Restaurant og lille bageri. Vi ligger tæt på Fanø's brede sandstrand og skønne natur.
Hotel

Rødgaard Camping - Værelser i Rindbyhus

Afstand: 1,6 km
På første sal ligger 5 forskellige dobbeltværelser. Værelserne er enkelte men hyggelige og her kan man nyde en god nats søvn efter dagens strabadser.
Build: 14-06-2021 17:38:03, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6138.cbischannel-27709.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails